3 Mayıs 2018 Perşembe

Steins;Gate 0 İnceleme

Bu sezonun konusunda ''Okabe, Kurisu'yu kurtarmaya yönelik girişiminde başarısız olduktan sonra bilim adamlığını bırakır'' gibi bir şey söylüyor. İyi de ilk sezonun son bölümünde zaten Kurisu ile karşılaşmıyorlar mı tekrar? Kurtuluyordu yani Kurisu. Ne alaka böyle bir şey birisi açıklarsa sevinirim.

İlk iki bölümü cidden harikaydı 1 hafta beklemek cidden eziyet oluyor insana, final verdikten sonra izleyecek olanlar şanslı. 1. sezonda Makise'yi kurtardığı zaman vardı izleyen hatırlar telefondan mesaj getirmişti Suzuha 35 yaşındaki hali. Büyük ihtimal bu sezon da onu kurtarma planını yapacak ve geçmişte ki Okabe'ye mesaj olarak gönderecek ve 1. sezondaki sahne gerçekleşmiş olacak

Arkadaşlar OP ve ED zaten belirlendi, Japonya gösteriminde reklam aralarında da albüm gösterimleri falan yapıldı. İlk bölümün kapanışında Visual Novel'in açılışı kullanıldı ama sadece 1 bölümlük oldu o büyük ihtimalle.
MyAnimeList'e girerseniz orada görürsünüz zaten. Açılış Kanako Itou'dan Fatima; kapanış ise Zwei'dan Last Game.
Gate of Steiner konusunu fazla deşmeyin bence, kendinize müzik spoilerı yedirmeyin. Zaten o threadleri çok şeyapmayın vn okuyan insanlar pat diye söyleyiveriyor her şeyi <_<

Çılgın bilim adamı Okabe, Kurisu’yu kurtarmaya yönelik girişiminde başarısız olduktan sonra pes eder ve hayat dolu çılgın bilim adamı benliğini geçmişin tozlu sayfalarına gömer. O, artık bizim tanıdığımız “Hououin Kyouma” değildir. Her şey artık normalleştiğinde, kendisine bir insanın belliğini depolayan bir cihazı test etmeye başladığını ve karakterleri, kişilikleri ile bir simülasyon oluşturduğunu söyleyen Kirusu ile tanışarak geçmişe çekilir. Okabe de teste başlar ve Kurisu simülasyonunun beklenmedik bazı trajedileri de beraberinde getirdiğini deneyimler. “Zero”, orijinal hikayeyi mümkün kılmak için katkıda bulunan, Beta Attractor Field'ın geleceğini keşfeden bir yan hikayedir.

Öneri linkler: apsense - drimsa - anime profile - anime book - graduates - fark

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder