3 Mayıs 2018 Perşembe

Bleach Güncel Yorumlar

2. sezon gelmeyecek, gelse de tatmin etmeyecek. anime efsanedir. şurda 1-2 tane dövüşlü, power up dolu sayılı anime var (adam akıllı) bu da bunların en önemlilerinden. animenin ilk çizimleri kötüdür sonrasında ufaktan düzeliyor 150-200 den sonra tatmin edici. ayrıca müzikleri baya sağlamdır. 50. bölüme kadar sabrederseniz animeyi bitirirsiniz. ayrıca filler çok fazladır bu anime de netten bölüm listelerini bulup filleri atlayın, konu bütünlüğünüz dağılmasın. filleri sonra izleyebilirsiniz. 
-----
animedeki yan karakterler de çok sağlamdır. süper güç, power up, dövüşlü, katana, tarzı anime seviyorsanız en iyisidir bu.
---Spoiler---
çünki mangası istediğimiz gibi bitmedi. manga aynı mantıkla ilerledi zaten, 1-2 power up daha alıyor baş karakter, sonrasında imkansız bir duruma sokulup onu halledip bitiriliyor. birer çocukları oluyor bitti. en sonda çocukları gösterdiler. onlar üstünden bir sezon daha çıkarılır gerçi.

Göz atın: Animeizle - onlineanime - onlineanimeci - online animeler izle

ichigo,renji,rukia,ishida,sado,orihimeye ne oluyo kısaca söylesen manganın nasıl bittiğine dair hiçbir fikrim yok okumayı şuanlık düşünmüyorum spoiler yesem bile sorun olmaz :D

ichi ile orihime evleniyor renji ile rukia evleniyor en son görüntü de iki çiftinde birer çocukları gosteriliyor. diğerleri de aynı kafa. bankai si gosterilmeyen karakterler işte son arc da biraz eğlenceli kıldı, bu kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder