19 Mayıs 2018 Cumartesi

Machine-Doll wa Kizutsukana Anime İncelemesi

Başlardan ilgimi çeken ama daha sonra o ilgiyi kaybettiren bir anime oldu. Çünkü beklediğimi alamadım. İlk olarak ecchi kategorisinden bulup izlemeye karar verdiğim için yeterince ecchi olmadığını görünce hayal kırıklığım oldu. Okul kategorisi de tamamen karşılıksız kalmış. Animede tek önplanda olan şey aksiyon. Fantastik dövüş - aksiyon sahneleriyle geçen bir anime. Birde kız anakarakterin erkek karakterimize olan tavırları var. Ama onlar bana daha çok zorlama yapılmış gibi geldi. Gerçekçi durmuyor. Belkide robot olduğu içindir. Robot demişken hikaye giriş olarak aslında fena değildi ancak daha sonralarında animeye ilgimi kaybedince hikayenin de bir önemi kalmadı benim için. Zaten biraz karışık gibi. Kim kime neden saldırıyor belli değil gibi bişey. Belkide bana öyle geldi bilmiyorum ama tek düşündüğüm hoşuma gitmediği. Puanım 6/10.

Yorumlara aldırış etmeden izledim ve pişman değilim. Sonuçta zevk ve renk meselesi bu olay.
Animenin gidişatı olsun , çizimleri ve bazı sahnelerdeki ses tonları olsun güzeldi
Devamı gelebilicek bi anime konusu güzel
Fakat pek rağbet görülmemiş anlaşılan ki 4 senedir yeni sezonu gelmemiş
Finali açık bi şekilde bitirilmiş keşke gereken izleyiciyi bulabilseydi de çekilseydi 2. sezonu

forum365 - parakazan - ozelforum - takipcisitelerin - reklamkazanc - forumlife - forum dizini - ulkucu forum - oyun page

20. yy başlarında bilim adamları teknolojik gelişmeler ile birlikte sihri de geliştirmeyi başardı. Bilim ve büyücülük birliği Makinot oldu, firmalar tarafından yapılmış büyüler, hayat ve kişilik kazandırmak için nesnelerin içine konuldu. Nesneler askeri bir araç olarak geliştirildi ve tüm dünyaya yayıldı. Akabane Raishin dünyanın en iyisi olabilmek için Kraliyet Akademisine katılıyor. Aslında kendisinin silahı olan genç ve güzel Yaya ile birlikte sınıfının en tepesine hızla yükselmeyi planlıyor. Ne kadar savaş kabileyetlerinin ve kararlığının bir eşi benzeri olmasa da test sonuçları içler acısıdır. Raishin eğer en iyi olmak istiyorsa sınıf arkadaşlarıyla zorlu bir mücadeleye girmek zorunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder