6 Mayıs 2018 Pazar

Bleach 2018 Yorum Güncel

Power Up'ları ile insanlara kendini izlettiren. Fillerları çıkarsanız zevkle üst üste kesintisiz izleyeceğiniz bir anime.
Saçma sapan karşılaştırmalar yapanlar olmuş.Buna gerek yok.
One Piece dünyası o kadar büyük ki Naruto yanında ufak kalır.
Naruto dünyası büyüktür ki Bleach yanında ufak kalır.
Ayrıca One piece izlerken fillter olup olmadığını fark etmiyorsunuz.One piece için fillter kavramı yok.
Naruto - Tek 1 konu var daha doğrusu tepede 1 kişi var amaç ona ulaşmak.Ulaştılar ve Naruto bitti :) Ama ona ulaşana kadar bir çok mekan ve konu kullandılar. Biraz daha zengin evren olarak.
Bleach içinde aynı şey geçerli mekan,Konu kısıtlı. Baya kısıtlı hemde.Bu yuzden fillterı abanmışlar.
One Piece evrenine bakıyoruz: A adası , b adası c adası, Diye adam kafasına göre istediği kadar Arc oluşturuyor. Anime 800 bölüme geldi hala Ortada olmayan düzgünce göremediğimiz güçler karakterler var, Bir 800 bölüm daha ilerlese yine bitiremezler One piecesi,Tabi bitirmek istedikten sonra 10 bölüm'dede bitirirler orası ayrı konu fakat.Konu yönünden tıkanmaz.


100 den çok seri bitirdim naruto one piece hxh fairy tail dragonball gibi serilerde buna dahil bu one pieceten sonra izlediğim en iyi anime one pieceten bile güzel hatta ama serinin tamamlanmaması puanını kırıyor umarım devamı gelir, bu arada arkadaşlar yarım kalıyo hissi vermiyo çok büyük bir boşluk yaratmıyo yani izleyin kesinlikle ben mangasının devam ettiğini öğrenmeden önce seri cidden bitti sanmıştım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder