1 Haziran 2018 Cuma

Steins gate Hakkında Yorumlar

Birde arkadaşlar bana şu steins gate 0 VN oynayalanlar 5 endingide anlatabilir mi ?
ayrıca kaç dünya çizgisi var alfa beta ve orjinal steins gate diye biliyorum şimdi orjinal seriyi izledik o ana çizgimizdi bu beta da geçiyorsa bide serinin alfada geçen serisi mi çıkacak şöyle bana kapsamlı anlatacak var mı hatta uzun zaman oldu bol spoiler verecek birisi varsa ellerinden öperim.

Yani burada anlatmak spoiler olur ama endinglerin çoğu birbirine bağlanacak zaten, muhtemelen animede de yer alırlar. Sadece 2 tanesinden şüpheliyim çünkü onların sonları biraz değişik. Animeye nasıl katarlar bilmiyorum, Special/OVA falan olabilir belki.
Ana dünya çizgisi olarak dediğin gibi Alfa, Beta ve Steins;Gate var. Alfada geçenler zaten bizim animenin yaklaşık 20 küsur boyunca izlediğimiz kısmıydı, biz bir türlü betaya geçemiyorduk. Beta'ya geçişimiz animenin ilk bölümünde attığımız "birisi Kurisu'yu bıçakladı" d-mailini geri almamızla sağlanıyor. Steins;Gate'e geçmemiz için de Okabe'nin bir kez daha geçmişe gidip, geçmişteki kendisini kandırması gerekiyor şu Operation Skuld ile. Biz şu an 0'da işte bu son dönüşü yapmadık, vazgeçtik her şeyden öyle düşün. Şu an Beta'dayız, Kurisu ölü Mayuri yaşıyor Okabe de çaresiz. Bu Okabe yıllar içinde evrilecek ve Operation Skuld'ı icat edecek öyle diyelim.
Bu sezon harika geçiyor allahım herkes geri dönüşlerde
Tsubasa 2018 geldi
Steins gatein devamı geldi
high school dxd hero geldi
tokyo ghoul geldi
ulan efsane geliyor bu sezon gümbür gümbür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder